dijous, 19 de juliol del 2007

Els he trobat!

Bé doncs encara que no us ho cregueu... no se m'havia acudit de buscar-los a Sant YouTube fins ara. Amb tots vostès... els Ivanow Jazz Group!


Segur que sortiran puretes del jazz que diran que no n'hi ha per tant. Potser sí, no en sóc una experta, malgrat que m'agrada moltíssim. I sobretot els que m'agraden són els Ivanow. Se'm nota entusiasmada? Sí! Ahir vaig anar al JazzSí Club, del Taller de músics. Hi va haver una temporada que hi anava gairebé cada setmana. Hi vaig tornar després de mesos i em vaig adonar com els havia trobat a faltar. Què és, què tenen? Com deia una de les últimes cançons que van cantar "Allright, ok, you win" que en traducció del Juli, el clarinet, ve a dir "si, bueno, vale, de acuerdo"

Al vídeo que he penjat i que mostra força el sarau que s'hi monta cada dimecres, no hi surt la cantant habitual, la Gemma, no sé com es diu la noia que surt però tampoc ho fa malament.
Aquest dimecres tinc entès que serà l'última actuació que faran abans de vacances i ho faran amb traca final... i és que estic de pega, no podré veure l'últim capítol de Herois i ara això... :____((((

1 comentari:

  1. Ja saps que t'explicaré el capítol de Herois, però no em demanis com anirà el concert que ja es demanar massa. Si dones un tomb per casa meva veuràs un dibuix d'en Hiro. :D

    ResponElimina

Què t'anava a dir...