dimecres, 18 de juliol del 2007

Fer les Anglaterres


No hi he anat mai, a Anglaterra, i suposo que ja toca. Marxo aquest diumenge i m'hi estaré tres setmanes. A veure que tal va. No sóc gaire expansiva amb les meves emocions, així que de portes enfora sembla que la cosa no m'afecti gaire. De portes endins la cosa no va tan desencaminada. És cert que haure de treballar amb lliures, penics, milles, polzades i peus, però tret d'això la gent és igual a tot arreu, les ciutats s'assemblen totes i tres setmanes passen molt ràpidament.

De tota manera, tant a la lleugera no me'l prendré aquest viatge. Per començar, penso alliberar un llibre en català a Anglaterra. Encara no sé quin. L'alliberaré, concretament, a Stratford-upon-Avon. Serà com la meva clavada de bandera particular. També penso fer el major nombre de fotografies possible i, si pot ser, penjar-ne alguna aquí.

De moment deixo una vista d'ocell del lloc on viuré aquestes tres setmanes, si no hi ha cap canvi d'última hora.

See you soon

2 comentaris:

  1. Ja ho deia jo que no te'n podies fiar d'un viatge tant econòmic, ara van i et faran viure al mig d'un carrer. Al menys pensa que condueixen a la inversa, no sigui que et pensis que tot és culpa del jet lag.

    ResponElimina
  2. Tens raó, jo també estic una mica amoinada... més que res que si plou em quedarà el matalàs fet un fàstic i ves on el poses perquè s'assequi xDDDD

    ResponElimina

Què t'anava a dir...