dissabte, 1 de desembre del 2007

Justificacions

Arribo a casa a temps de sentir la notícia, ja sabuda, que els sindicats de treballadors més importants no participaran en la manifestació d'aquesta tarda (a les 5h a la plaça Catalunya). Resulta que fa dies i dies que es critica aquesta absència. Ja fa dies, també, que José Alvarez, d'UGT, va admetre que assistir a la manifestació podia perjudicar el PSOE davant el PP. Però resulta que des d'UGT, avui, l'explicació ha estat la següent: no hi aniran perquè l'organització no es va posar en contacte amb ells fins ahir mateix. M'he quedat amb un pam de nas... o sigui, que calia anar a buscar-los... Em pensava que aquestes organitzacions es van crear per defensar els interessos del treballador, no calia anar a buscar-los, calia que ajudessin en l'organització de la manifestació.

Davant d'això més d'un treballador es deu haver plantejat la possibilitat de donar-se de baixa del sindicat i algun altre deu pensar que hauríem de tenir un sindicat català que defensés realment els nostres interessos sense sacrificar-los en benefici d'un partit determinat.

Per a informació dels uns i dels altres, sapigueu que ja n'hi ha un. Es diu Intersindical-CSC i aquest sí que hi anirà. I sí que ha participat en l'organització de la manifestació. Vés quina cosa.

Bona manifestació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'anava a dir...