dissabte, 12 de gener del 2008

No anem bé


Ultimament em quedo de pasta de "moniato" amb molta facilitat. Primer van ser les declaracions del bisbe de Tenerife sobre els abusos a menors, unes declaracions que a més de deixar-me amb un pam de nas, em van indignar, vaig sentir que aquell home s'estava rient de mi, que tenia una barra impressionant. L'Església és una institució que cada cop em mereix menys respecte i tot és gràcies a determinats representants seus com aquest.

Ara llegeixo a l'Avui que al Canadà s'ha prohibit als homosexuals donar òrgans. No a tots els homosexuals, diu el govern, només a aquells que hagin tingut relacions sexuals amb altres homes en els últims cinc anys. És a dir, que ja es poden fer anàlisis mèdiques, revisions, etc, que demostrin que ets una persona sana i neta com una patena: si ets homosexual hi has tingut relacions amb un altre, oblida-te'n.

Doncs anem bé, la societat pot avançar cap a un major coneixement que aporti una major llibertat, justícia, pau, etc, etc, però mentre el poder de regir les nacions el continuï tenint segons qui, les passes que fem són més aviat curtes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'anava a dir...