dimecres, 18 de juny del 2008

El prèmit

Resulta que una servidora (o sigui jo) ha rebut un prèmit i està molt emocionada. És aquest:



A que és maco? Així sobre fons negre que sempre fa més impactant. Això de Brillante ja té raó qui pensa que sembla el nom d’un detergent... però tot i així fa il·lusió rebre’l... més que res que vet a saber si mai en rebré cap d’altre...

M’he preparat un petit discurset per a l’ocasió, que és aquest, ehem, ehem (m’aclareixo la gola):

“Quan vaig començar a escriure aquest blog, ja fa més d’un any, no em pensava que arribaria el dia d’avui. És per a mi un honor i una “honda” satisfacció ser mereixedora d’aital prèmit i espero estar-ne a l’alçada (metre cinquanta-quatre per ser exactes). Des d’aquí vull agrair a tots aquells (i aquelles) que han fet possible que jo hagi rebut aquest premi, en concret al que me l’ha donat, és clar, el gran Xavz de Xavz’s Cafè, blogaire entre blogaires, que quan actualitza el seu blog ho fa a l’engròs, amb una tirallonga de tres o quatre entrades seguides, espero que arribarà el dia que el podré igualar (superar no ho podré fer mai...). Vull dedicar aquest premi a la meva mare, que sempre està disposada a llegir el que escric posant cara de pòquer per no treure’m la il·lusió... gràcies mama! Puc prometre i prometo que seguiré escrivint al blog com fins ara, a empentes i rodolons, i que potser, només potser, un dels posts valdrà la pena de ser llegit, és el mínim que puc fer per agrair-vos, a tots, la vostra presència i la vostra paciència amb una servidora (que hi ha algú?)”

Passant a temes més prosaics, aquest premi m’arriba amb manual d’instruccions i aquestes coses sempre són d’agrair, tantes coses n’haurien de dur i no en duen (els ous per exemple, que sempre acaben remenats quan havien d’acabar en truita...). Procedeixo, doncs, a llegir el dit manual:

1. En rebre el premi, el guanyador ha d’escriure un post i mostrar el dit premi tot indicant el nom del blog o web de qui li ha regalat i enllaçar-lo al post d’aquest blog o web que el nomena guanyador. (el post en qüestió, per si algú s'ha despistat, ja l'he enllaçat al nom del blog però "per si un cas" és aquest.)

2. Escollir un mínim de 7 blogs que cregui el guanyador que llueixen per la seva temàtica i/o disseny. Escriure els seus noms i els enllaços. Avisar-los (als comentaris del seu últim post) que han estat premiats amb el premi "BRILLANTE WEBLOG"

Opcional: Es pot exposar el premi amb orgull, posant un enllaç i altres galindaines.


Arribem ara al nomenament de set blogs (7) que rebran aquest premi (ara bé quan el maten, set blogs... de von te trec jo set blogs... ):

1. Aquest primer és fàcil. És el blog del senyor Zinc, La iaia té caspa. Li dono el prèmit pel seu disseny, per la seva temàtica, per la seva retòrica, per la seva lògica, per la seva quàntica, per la seva... per tot vaja.
2. A La vida de un filetito. És un blog personal al 100%, fa la impressió que és tot ell una teràpia per allunyar els mals esperits i els mals rollos que la vida ens obliga a patir dia si i dia també. M’agradaria saber explicar el meu dia a dia com ella, però coi, sempre em queda una cosa molt així, molt freda, neutra, poca-cosa... En fi, noieta espero que t’agradi el premi que a mi m’ha agradat molt donar-te’l.
3. Al Centpeus, un blog que explica d’una manera molt amena i entenedora molts i molts misteris, el seu autor és un savi i llegint-lo tots ens fem una mica més savis també.
4. El Diari de l’Absurd, que com el nom ja indica és un diari que informa. El que el fa especial és que es fixa en aquelles notícies curioses que surten a diaris seriosos, però posades totes juntes una després de l’altra et fan petar de riure i et fan dir-te un cop i un altre: “és que som humans...”
5. És folla aquesta premsa, per la mateixa raó que l’anterior.
6. Lametones de amor, oh oh oh! No cal dir perquè li dono el premi, si només cal fer-hi una ullada i llegir-lo uns minutets i ja s’entén, s’entén tot...
7. Des de la finestra, el primer blog que vaig enllaçar, la primera persona a fer un comentari al meu blog quan tot just l’acabava d’estrenar. És molt heterogeni, hi pots trobar des d’articles d’opinió fins a contes infantils, narracions i poemes. Està molt ben escrit, però a més hi ha unes fotografies precioses.


Bé diria que ja està tot, al que m’ha donat el premi (ei Xavi, què tal), moltes gràcies i molts petons. Per cert, ja he recollit el meu cafetonet friki, jo per no ser menys en comptes de cafetonet donaré una galeteta:

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies!

    Ah, i felicitats pel teu blog :-)

    ResponElimina
  2. Gràcies per passar-t'hi, ha estat un plaer donar-te'l :)

    ResponElimina
  3. Ei! Moltes gràcies. És tot un honor.
    Encara que amb això de savi t'has passat un quilo... :-)

    ResponElimina
  4. Què va, què va, ets un savi, almenys quan expliques tot el que expliques i com ho expliques. M'agrada molt llegir-te :)

    gracies per passar-t'hi :)

    ResponElimina
  5. Ufffff!!! Que no sé què dir... que moltes gràcies i tot aixòs... que estic emocionat... i que... moltíssimes gràcies!!!!!

    ResponElimina
  6. Ei! Moltíssimes gràcies!!! Però si el primer comentari que fas al meu bloc ja és per donar-me un premi! Quin èxit! :P

    Repeteixo, gràcies. Tot i que considero que el meu bloc no té gens de mèrit.

    ResponElimina

Què t'anava a dir...