dijous, 28 d’agost del 2008

Quan surts un dimecres al vespre i has de tornar amb el nocturn perquè t'has posat a xerrar (i xerres molt) i has perdut l'últim metro; quan no només n'has d'agafar un, de nocturn, sinó que n'has d'agafar dos, i en tots dos el conductor té un curiós concepte del que significa parar, arrencar i canvi de marxes, i et fa arribar a casa a les tantes i marejada com una sopa; quan entres a Internet per inèrcia, perquè no tens son i sí ganes de treure, però tampoc tantes i veus que el teu blog comença a criar teranyines, aleshores fas el que he fet jo, escriure el primer que et ve al cap i feina feta i consciència neta. I com que no sé què dir, m'adreço al gran Murphy i us il·lumino amb algunes de les seves lleis, universals, infal·libles, innegables:

1. No hi ha res tan dolent que no pugui empitjorar.
2. Les probabilitats que succeeixi qualsevol cosa és del 50%: o succeeix o no succeeix.
3. Tot i així, les probabilitats en contra teva són del 90%
4. La gran tragèdia de la vida humana és que mirar i menjar siguin dues accions diferents.
5. El secret de l'èxit és la sinceritat, en quant puguis fingir-la, ho hauràs aconseguit.
6. A la vida real no hi ha música de fons...
7. Una de les claus de la felicitat és tenir mala memòria.

Bona nit i tapa't

2 comentaris:

  1. Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
    Salut

    ResponElimina
  2. Be, penjar l'estelada per l'onze de setembre és una cosa per a la qual no cal buscar-li una excusa. No sé quines accions o declaracions ha fet el rivera aquest pero això de penjar l'estelada em sembla una bona idea, ara i sempre, i per tant ho faré.

    Salut!

    ResponElimina

Què t'anava a dir...