dissabte, 13 de desembre del 2008

Joc visual: qui és?

Per als que no sapigueu anglès: concentreu-vos en els quatre puntets que hi han al centre de la imatge durant 30 segons aproximadament. Tot seguit tanqueu els ulls i tireu el cap enrere. No els obriu i veureu un cercle de llum que es transformarà en una imatge. Quina?



Si algú pot donar-me una explicació de per què passa...

Salut!

8 comentaris:

  1. No sé com explicar la raó coentífica, però té algina cosa a veure amb les cèl.lules que capoten la llum i que es troben al fons dels nostres ulls.

    ResponElimina
  2. Com no tinc ni idea del motiu, dono i rao al sr. Tibau que segur que té més cultura que un servidor!

    ResponElimina
  3. Probablement tingui vostè raó sr. Tibau... això, o és que som artistes i encara no ho sabíem... tot i que ja es veia venir qui sortiria... si hagués sortit la mona lisa sí que hauria estat una artista, però aquestes coses no em passen... :P

    Sr. manel, gràcies per la visita, he estat fent una mirada al seu blog i a banda de sobreviure a l'impacte de la foto de l'última entrada he disfrutat força amb la seva lectura, pel que m'he permès enllaçar-lo, tinc el seu permís?

    ResponElimina
  4. Srta. Aida, sento el trauma que li pot haver causat la visita al meu blog. Tinc un llibre de reclamacions, però també un equip d'advocats que faria inútil qualsevol denúncia seva. Si a disfrutat amb la lectura faci-s'ho mirar, que pot ser greu. I tant que té permís per enllacar-me, però perdrà part de la seva reputació com a blogger.

    ResponElimina
  5. Ho ahurem de preguntar a l'Iker Jiménez.

    Jo he vist el Fary.

    ResponElimina
  6. Sr. manel, ja m'he recuperat de l'impacte, gràcies. Pel que fa a la meva reputació... diria que no en tinc encara, així que no s'amoïni.

    Sr. Josep, no sé si l'Iker Jiménez pot ajudar-nos, vostè ha tingut una revelació, el Fary vol donar-li un missatge, la qüestió és quin... Potser caldria consultar-ho amb l'Aramís Fuster...

    ResponElimina
  7. Impressiona,eh??

    Molt bon Nadal, Aida!!

    ResponElimina
  8. Bon nadal Violette i ara ja feliç any nou, espero que comencés molt bé :)

    ResponElimina

Què t'anava a dir...