divendres, 22 d’octubre del 2010

Res

Estic tornant a caure en la desídia i ja he deixat passar dues setmanes sense actualitzar. Podria dir que no tinc res a dir, però el cert és que han passat prou coses al món com per fer-ne una entrada. Van aconseguir treure els 33 d'Atacama del fons de la terra i van muntar tot un espectacle al voltant. Vam veure com el president de Xile feia tot el possible per sortir a la foto, com si l'heroi fos ell i no pas els miners que des de les profunditats aguantaven el tipus i les esperances per sortir sencers i ben avinguts. Com si el rescat hagués estat possible perquè ell va voler i no pas perquè des del primer moment es va movilitzar tothom per salvar-los. Ara el senyor Piñera es vol passejar (potser ja ho fa) amb la càpsula Fènix per tot arreu on el rebin. Mentrestant, en altres mines els miners deuen seguir tant putejats com sempre, els que per fi han sortit d'aquí a quatre dies hauran d'enfrontar-se a la realitat i hauran d'admetre que tot el rebombori muntat no servirà per arreglar-los el futur per sempre. Hi haurà altres accidents en altres mines i potser hi haurà víctimes i aquest cop no hi haurà una sonda afortunada.

Què més ha passat? Ah, sí. Un futbolista, un tal Ramos, no fa gaire va donar mostres de la manera de ser de tot espanyol de pro i a la que va poder va menysprear Catalunya i la nostra cultura. El pitjor és que només ens vam emprenyar els catalans i no tots. La resta ni tan sols ho ha valorat si no era per treure-li importància.Era una broma, és clar. El pitjor de tot és que el que estava al seu costat, Piqué, en lloc de sentir-se directament insultat, que és el que va ser, va riure com per treure ferro a l'assumpte.  I no tinc ganes de dir-ne res més, perquè em caurà malament el berenar que encara no he pres.

Avui o potser ahir, ja no ho recordo, un del PP amb diarrea verbal va dir que els morrets de la Pajín li fan pensar en coses que no vol dir. L'Alícia Sánchez-Camacho té sort de ser al PP. Si fos d'un altre partit, els del PP l'haurien posada a caldo, perquè ja hem vist que quan critiquen les dones dels altres partits no ho fan seguint uns criteris professionals. Tot plegat fa venir basques.

I ara mateix a la tertúlia sobre La Riera que fan al programa de TV3 estan fent un gran escarafall pel fet que un dels personatges ha perdut la virginitat als 34 anys. Pel que es veu això no és possible. Pel que es veu s'ha de ser un àlien o un ésser amb algun problema greu per arribar a aquesta edat sense haver fotut un clau. Fins i tot diuen que potser és lesbiana la noia en qüestió i que el que passa és que amb un home no ho ha fet mai, però amb dones ho haurà fet manta vegades.

Oh, a sobre, ara mateix acaben de dir que la setmana que ve els de Divendres seran a L'Hospitalet de Llobregat!!!! No m'ho puc creure... hauré de gravar els programes... per fi sabré en què destaca la meva ciutat, tenim plats especials? Com se'n sortirà en Marius Serra per trobar maneres "nostrades" d'anomenar les roselles? Que no s'estranyi si li diuen que aquí en diem... "amapoles"...

Salut i una tisana...

4 comentaris:

  1. inspira, respira, poc a poc, que et donarà alguna cosa. Ens faràs esperar 15 dies mes, o seràs constant? :P

    ResponElimina
  2. Doncs no ho sé, ara mateix, a aquestes hores, la meva constància està de vaga, però ja veurem demà, amb la ressaca... ;)

    ResponElimina
  3. Només una tisana??
    Jo voto per les tres!

    ResponElimina
  4. Meia, potser millor flors de bach, que m'han dit que és un bon antidepressiu :P O un cubata, que potser fa el mateix efecte...

    ResponElimina

Què t'anava a dir...