diumenge, 30 de setembre del 2007

PEPSI vs. COCA-COLA

M'encanta la guerra que hi ha entre Pepsi i Coca-cola per dominar el mercat de les coles arreu del món. Ningú es queda indiferent (exagero, ja ho sé). Hi ha països en que trobaràs pepsi i només pepsi i països en què trobaràs coca-cola. A casa nostra guanya coca-cola, però a Anglaterra, per exemple, guanya la pepsi. Als Estats Units periòdicament es llencen bales d'una banda a l'altra en forma d'anuncis, alguns força enginyosos. En recordo un, fa molt de temps, en què un grup d'estudiants visitaven un museu d'història del futur i anaven bevent la seva pepsi. Aleshores s'apropen a una vitrina on hi ha, a dintre, un bloc de gel de milers d'anys i un objecte conservat a l'interior: una llauna buida de coca-cola. "Què és això professor?" El professor que s'ho mira i diu... "Doncs no ho sé..."

He estat buscant anuncis d'aquesta mena al sant Youtube i he de dir que guanya la pepsi per golejada. Si més no, pel que fa al nombre d'anuncis i també per l'enginy. Us en deixo tres perquè vosaltres jutgeu.





i per acabar... aquest segur que us sona...



Pel que fa a vídeos casolans la cosa tampoc queda curta. Us en passo un parell, en l'un guanya la pepsi (aquests són els que més abunden) i en l'altre, la coca-cola... El primer no sé vosaltres, però jo el trobo molt bo xDDD

tinc set, ara vinc...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'anava a dir...