divendres, 26 d’octubre del 2007

Us presento el... Racó de poesia


Fa molts anys vaig aprofitar un curset de pàgines web per fer-ne una. Es deia Racó de Poesia. Hi vaig penjar una selecció de poemes que havia llegit i m'havien agradat, però l'objectiu de la pàgina era més ambiciós: volia que fos una plataforma on els lletraferits poguessin esplaiar-se de gust. La pàgina va tenir un cert èxit, vaig rebre força creacions i en vaig penjar algunes. Un dia, no sé per quina raó, em vaig trobar sense poder entrar al servidor. Es van unir més circumstàncies negatives, el compte de correu-e vinculat a l'espai va petar per temps indefinit i no vaig poder recuperar la contrasenya. Durant un temps vaig poder seguir visitant la meva pàgina sense poder-hi accedir però finalment la pàgina va quedar en l'oblit. Els atzars de la vida van fer que no pogués emprendre la creació d'una nova pàgina i ho vaig deixar córrer.

Ara fa uns dies vaig trobar un full perdut entre papers inútils en què hi havia escrita la pàgina sencera d'una altra web que tenia en el mateix servidor i vaig provar si encara existia. Sorpresa! si que existeix encara i fent un esforç de memòria vaig trobar també aquesta altra web. Vaig decidir que volia reviure-la, així que vaig copiar els arxius d'imatge.

Avui anuncio que la pàgina torna a estar operativa. És un bloc i no vull dedicar-la tota a la poesia, malgrat el seu títol. Potser no vull que sigui un projecte tan ambiciós com l'original, però si que m'agradaria que la gent no es tallés per enviar les seves creacions, siguin en vers o en prosa. Narracions, poemes, articles crítics, tot és admès.

Suposo que tindrà la mateixa afluència de lectors que els meus altres blocs... és a dir, gairebé nul·la, però aqui queda, desitgem-li sort.

Racó de poesia

2 comentaris:

  1. ..i properament el diari de Constantinoble?

    ResponElimina
  2. si tu hi col·labores... anonim... qui sap que pot passar en un futur ;) D'això... qui ets? curiositat només ;)

    ResponElimina

Què t'anava a dir...