dijous, 24 de gener de 2008

Què se n'ha fet de la J.B Fletcher? (I)O dit d'una altra manera, què se n'ha fet de l'Angela Lansbury? Després de setmanes de reveure els capítols de la sèrie S'ha escrit un crim (Murder, she wrote) m'he adonat que, si ja era gran, aquesta actriu, quan la va fer, ara deu ser... ves, deu ser... encara viu?

Doncs sí que viu, i suposo que si mai es mor serà notícia a tots els TN del món mundial. Té 82 anys i no ha canviat gaire, la veritat... A l'abril del 2007 va tornar a actuar després de 25 anys sense fer-ho, aquest cop al teatre, en una obra titulada Deuce, al Music Box Theater de Nova York. Un drama pel qual va ser nominada als premis Tony.

L'Angela Lansbury ja ha passat a la història, primer per la seva interpretació de Mrs. Lovett al musical Sweeney Todd (el 1979) i després, entre d'altres coses, és clar, pel seu paper de Jessica Fletcher.

Ah...! la J.B. Fletcher, aquesta escriptora de novel·les de misteri que aconsegueix esbrinar qui és l'assassí en menys de 45 minuts... es mereix, és clar, una altra entrada ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'anava a dir...