divendres, 14 d’agost de 2009

Fins que em decideixi a fer res més seriós

A l'estiu, que tota cuca viu, pot passar que agafis vacances, desapareguis del món conegut i tornis amb l'energia renovada, amb un somriure d'orella a orella i explicant anècdotes, amb 1000 fotos a la càmara que amb una mica de sort no ensenyaràs a ningú. O pot passar que no fotis res d'interessant més que suar i acumular mala llet per a l'època de la fenya. Suant suant un no té ganes de treballar-se una bona entrada i així passa el que passa, que tires de youtube. Aquest vídeo és un de tants d'un grup de gent que canta a capella, fent amb la boca tots els instruments. Estan bé, no diré pas que no, i per això el penjo, però el que m'ha semblat curiós a base de bé és el seu uniforme de feina...Que seguiu tenint unes bones vacances.

2 comentaris:

  1. La veritat es q aquesta clase d'espectacles m'agraden molt. El fet de que siguin diferents a la resta y aquest punt d'originalitat em fascina.

    Weno, maca, espero que segueixis bé i activa (no com jo q estic mig aplatanat amb tanta calor, xD).

    ResponElimina
  2. és que això que a l'estiu tota cuca viu jo sempre ho he posat en dubte. Activa, jo? xDDDD Si em veiessis ara... xDDDDD

    ResponElimina

Què t'anava a dir...