divendres, 12 d’octubre del 2007

Llepadetes d'amor...

No sé estimats lectors si a banda de fer una mirada ràpida al meu blog de tant en tant cliqueu els blogs que hi ha al marge dret. Fins ara no n'he parlat mai, però us he de dir que si els he posat és perquè hi estic enganxada. Un dels que em té el cor robat és en castellà, ja m'agradaria trobar un blog en català que destil·lés tant d'enginy i creativitat. És entrar-hi i no poder parar de llegir, fins i tot rellegir les entrades que ja havia vist dies anteriors. Són genials, no trobo més qualificatius.

Com que tot el blog no el puc reproduir aquí, he intentat de traduir al català una de les entrades. La feina ha estat monumental i, de fet, no gaire ètica... on ha anat a parar la propietat intel·lectual? Doncs res, he traduït només la primera part i he deixat l'enllaç al blog per a gaudi de tots vosaltres.

És un regal que us faig...


"Bones, marshmallows amorosos farcits de gelatina multicolor. Si per res ens hem caracteritzat sempre a Lametones de Amor (Quants cops devem haver repetit ja aquesta frase?) és per la nostra defensa bel·ligerant i a ultrança d'arguments que no per erronis deixen de ser extremistes, vaja com Don Manuel Fraga però en bufó.
Sense anar més lluny, la manifestació convocada per uns servidors de vostès amb el lema ‘El Bé és Bo’, no va ser res més que una demostració que aquí no ens mosseguem la llengua, que per a això ja hi ha la idiòcia del relativisme. L'Absolut és bo per definició axiomàtica, igual que el bé.
Però deixem-nos d'espirals pseudofilosòfiques inútils, el que hem vingut avui a explicar-los és que fent un pas més enllà en la nostra lluita a favor dels criteris ferms de la moral i de l'absolut positiu, hem dut a terme un bell exercici aplicat al món internàutic: la nostra personal manera de cercar Déu. I ho hem fet de la manera més dràstica que hem pogut mentre desaprofitàvem la nostra jornada laboral, és a dir: Dient SI a TOT."

Per continuar llegint l'article cliqueu el títol de l'entrada(i si sou mandrosos de mena... bé, val, cliqueu aquí)

Que tot us sigui de color rosa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'anava a dir...